Söka bostad - Agona

Go to content
KUNDSERVICE > Kundservice > Bostäder
INTRESSEANMÄLAN
När du söker en bostad behöver du fylla i en intresseanmälan. Där fyller du i dina uppgifter så utförligt och korrekt som möjligt för att vi ska kunna hitta en bostad som passar just dig och dina behov.

Din ansökan gäller för våra fastigheter inom Agona, Kakelduvan samt Kopparslagaren. Om vi har något som passar dina önskemål kontaktar vi dig och erbjuder en visning. Din intresseanmälan är aktiv i 6 månader, därefter får du förnya den.
REGLER & POLICY
Vi tillämpar inget kösystem, utan förbehåller oss rätten att fritt välja våra hyresgäster. Vid valet av en ny hyresgäst tar vi hänsyn till en mängd olika uppgifter. Vi förutsätter att det inte finns betalningsanmärkningar utan att du har en god ekonomi med en stadig och fast inkomst. För att få hyra bostad ska du dessutom ha fyllt 18 år, ha ett svenskt eller skandinaviskt personnummer eller skatteverkets samordningsnummer.

Vi strävar efter hyresgäster som är skötsamma och kan bidra till att få en bra sammansättning av hyresgäster och liksom vi ser detta som en början på ett långvarigt hyresförhållande. Vi tar alltid en kreditupplysning.
Vi kontaktar dig om vi har något som passar dina önskemål och du kan således inte påverka din ansökan genom att ringa och mejla.

Du som redan är hyresgäst, söker på samma sätt.
SKRIVA KONTRAKT
Det är alltid du/ni som har fått en lägenhet som ska stå på kontraktet. Ett kontrakt är ett juridiskt bindande dokument som reglerar dina och våra rättigheter och skyldigheter. Läs igenom vad som gäller och kontakta oss vid frågor.
Back to content